Kapsalon Utrecht

  Kapsalon in Utrecht

  Maak kennis met Haarstudio Nieuw Londen, een sfeervolle en professionele kapsalon in hartje Utrecht. Ons team staat dagelijks klaar om u te voorzien van een nieuw kapsel. Ook wanneer u enkel de puntjes wilt laten knippen, bent u natuurlijk van harte welkom!

  Voor het hele gezin

  In de loop der jaren heeft onze kapsalon in Utrecht een vaste klantenkring opgebouwd en daar zijn wij erg trots op. Het is leuk om te zien dat mensen die oorspronkelijk alleen kwamen nu het hele gezin meenemen. Wij staan dan ook klaar voor iedereen. U wordt hartelijk ontvangen met een kop koffie of thee en vervolgens mag u plaatsnemen op de door u gereserveerde stoel. De haarstylist zal vervolgens naar uw wensen luisteren en u eventueel adviseren. Omdat wij op de hoogte zijn van de laatste knip- en verftechnieken, vinden wij het leuk om onze ideeën met u te delen. Uiteraard bent u degene die de knoop doorhakt. Wanneer alles is besproken, gaan we aan de slag. Ons streven is natuurlijk dat u zeer tevreden bent met het eindresultaat.

  Graag tot snel!

  Is het weer tijd voor een knipbeurt of wilt u misschien wel een compleet nieuw kapsel? Maak dan een afspraak bij onze kapsalon in Utrecht. U kunt altijd rekenen op een prettige service en hoge kwaliteit. U kunt een afspraak maken door te bellen: 030 231 4214 of maak online een afspraak door op de button ‘Boek nu’ te klikken. U komt dan terecht op de website van Treatwell, waar u eenvoudig een afspraak kunt maken in onze salon. U ontvangt vervolgens een bevestiging van uw afspraak per mail. Wellicht tot snel bij Haarstudio Nieuw Londen!

  De hobbytafel

  Online een afspraak maken?

  BOEK NU